WoodWineWhisky

Spiseborde

Hos WoodWineWhisky laver vi spiseborde og sofaborde i naturens materialer og ynder især at arbejde med sildeben, da vi synes det giver et super smukt spil, når træets naturlige årer går på tværs af hinanden. Vi bruger primært egetræ, røget egetræ og elmetræ. Vi kan skaffe andre sorter, så skulle du have et specielt ønske, så prøver vi at løse det. Vi laver borde efter jeres mål og ønske til design. Alle borde laves i hånden i massive stave, og da træ er et levende materiale, vil to borde aldrig være ens.

Er det ikke sildeben i foretrækker så kontakt os, og lad os sammen finde frem til lige netop jeres ønskebord.

woodwinewhisky

Høje Paneler

Ønsker du høje paneler til din gamle murermester villa, eller en mere ny og moderne stil, til det nybyggede hus, så kan vi hjælpe dig. Sammen finder vi det helt rigtige design, til netop jeres bolig.

WoodWineWhisky

Møbler

Har du et gammelt møbel, som skal shines op eller re-designes, så kontakt os og lad os tage en snak. Om det er bademøbler, sofaborde, skænke, køkkenbordplader etc. så kan vi lave det.

woodwinewhisky

Tømrer/snedker arbejde

Hos WoodWineWhisky laver vi også tømrer/snedker arbejde, så skulle du have et projekt, som du ønsker udført, eller måske bare er interesseret i et uforpligtende tilbud, så kontakt os, og vi tager en snak om opgaven. Er det en ny terrasse, nyt skur, nye vinduer, nyt gulv eller er det noget gammelt, som skal renoveres, så kan vi klare opgaven.